lauantai 3. toukokuuta 2014

MagicMove 3.5.



Tänään kisailimme Caribia-areenalla Weikkojen järjestämässä MagicMove-kisassa. Kisa oli ensimmäinen 14-16-vuotiaiden sarjassa!


Aamulla nähtiin klo 10 ja pistettiin nopeasti meikit ja hiukset kuntoon! Ennen omaa suoritusta käytiin kannustamassa Nellat ja Emelii upeisiin suorituksiin!


Oma suoritus meni ihan hyvin, vaikkakin jotain ihmeellisiä aivan uusia mokia oli havaittavissa. Ilmaisu oli kuitenkin koko kauden paras! Oman tekemisen jälkeen fiilikset oli vähän ristiriitaiset, menikö se nyt hyvin vai ei... Mentiin katsomaan kisoja ja odottamaan palkintojen jakoa.


Palkintojen jaossa oma ihana kummijoukkueemme pokasi kultaa alle 10v. sarjassa!! HYVÄ EMELII! Omassa sarjassamme joukkueita oli vain kolme, meidät kaikkien suureksi onneksi kuulutettiin KULLALLE! Saimme myös kunniamaininnan ja pokaalin koko kisojen parhaasta kokonaisuudesta! JES! Hopeaa meidän sarjassa sai Tanssistudio Pointin joukkue ja pronssia Turun Weikkojen Fanny! Onnea! Saimme ihan uskomattoman hyvää ja ihanaa palautetta tuomareilta sekä huikean korkeat pisteet!


Kiitos paljon Weikoille hyvin järjestetyistä kisoista! Kaksi viikkoa ja sitten palaamme takaisin Caribiaan Show Your Dance by Cailap kisoihin!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti