sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kevätjuhla ja Pyörre

Lahjan Tyttöjen kevätjuhla oli Kupittaan urheiluhallilla tiistaina 20.5. Juhlassa esitimme Vangitut Linnut-ohjelman, joka sai hirveästi kehuja katsojilta! Meidät myös kukitettiin upeasta menestyksestä kuluneella kaudella!




Lauantaina 24.5. matkasimme Tampereelle Pyörre kisoihin yhdessä Emeliin, Nellojen ja Blancorion kanssa! Aamuherätys ei onneksi ollut kovin aikainen kun matkaan lähdettiin vasta kello 11.00. 
Kisapaikalle päästyämme siirryimme ulos tekemään hiukset ja meikit, taisi osa ottaa siinä helteessä vähän aurinkoakin! Ennen oman kisalämpän aloitusta kävimme kannustamassa Emeliin ja Nellat! 
Lavalle saatiin taas varma joukkue ja kisasuoritus oli kevään paras! 
Oman suokan jälkeen lähdettiin syömään ja kauppaan. Sieltä palattiin kisahallille juosten kannustamaan Blancorio ja juuri ajoissa ehdimmekin! 
Palkintojen jako venyi taas edellisvuosien tapaan. Kilpailun taso oli erittäin kova, joten emme ehkä odottaneet mitään palkintoa. Riemu oli todella kova kun meidät kuitenkin kuulutettiin palkinnoille (kunniakirja)!! Noin 70 joukkueesta palkittiin tänään 15, joten tulokseen ollaan enemmän kuin tyytyväisiä! Kuvien ottamisen jälkeen lähdettiin ajamaan takaisin kohti Turkua! 




Nyt on kaikki kevään kilpailut kilpailtu. Kisoja on tällä kaudella ollutkin PALJON. Kuudet kisat ja jokaisesta ollaan tuotu palkinnot kotiin: 2 pronssia, 1 kulta, esiintymispaikka SottiisiMovesiin, 2 kunniakirjaa kokonaisuudesta, 1 kunniakirja ilmaisusta, Cailapin suosikkijoukkue-palkinto ja kunniakirja taitavasta tekemisestä! Huhhuh mikä kisakausi taas takana... Vielä edessä on esiintyminen SottiisiMovessa ja matka Italiaan!! JEE! 

Tiistaina 27.5. on avoimet kokeilutreenit kaikkiin tanssijoukkueisiimme Caribia-Areenalla! 
Kristelle ja Emelii 17-18
Luminea ja Nellat 18-19.30
Kokeilutilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmottautua etukäteen, paikan päällä 10 minuuttia aikaisemmin riittää! 
98-96 syntyneille perustetaan uusi joukkue, ole yhteydessä vilma.kivekas@lahjantytot.fi! 

Tervetuloa kokeilemaan!!! 

2 kommenttia:

  1. Vau! Teitä on tosi paljon! Eikä se oo aika hankalaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumineassa tanssii tällä hetkellä 17 tyttöä! Välillä on vähän hankalaa löytää tarpeeksi isoa treenitilaa, mutta muuten menee aika hyvin :D

      Poista