tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Tammikuussa 2013 aloitimme harjoittelemaan uutta "Neon Hearts" kisaohjelmaa sekä "Kesän parhaat festarit" Sun Lahti-ohjelmaa. Saimme joukkoomme myös kaksi uutta tyttöä. Kävimme kolmissa kisoissa Neon Hearts ohjelmma ja saimme Show Your Dance by Cailap kisoista Cailapin lemppariohjelma palkinnon. Kesällä kohotimme kuntoa ja olimme ikimuistoisessa Sun Lahti tapahtumassa! Jätimme hyvästit myös yhdelle joukkueen valmentajalle Ainolle. Pääsimme myös Emelii-joukkueen kummeiksi.

Elokuussa aloitimme uuden, erilaisen ja haastavan ohjelman "Vangitut linnut" harjoittelun. Saimme myös mukaan kolme uutta tyttöä kahden lopettaessa. Lintuohjelmalla pärjäsimme upeasti, kävimme kaiken kaikkiaan viisissä kisoissa ja kaikista joissa sijoitukset ilmoitettiin voitimme kultaa. Saimme myös uskomattoman upeaa palautetta, sekä koreografiasta, että taito- ja ikätasosta. Joukkue on kehittynyt  tällä kaudella valtavasti ja tyttöjen motivaatio on ihailtavaa. Aivan huikea kausi!

Vuosi 2013 on ollut upea, toivottavasti 2014 tulee olemaan yhtä hieno! Vuonna 2014 edessä tulee olemaan ainakin 1 uusi kisaohjelma, Italian matka ja osassa kisoista siirtyminen 14-16-vuotiaiden sarjaan.

Luminea toivottaa kaikille upeaa uuttavuotta 2014!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti