sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lahjan joulunäytös & kultajuhlat

Lauantaina 14.12 oli Lahjan joulunäytös Konserttitalossa. Näytöksessä oli yli 900 katsojaa, joten sali oli lähes täynnä! Näytöksen nimi oli 12 lahjaa joulupukille ja tytöt esittivät Sarin ja Sariannan tekemän tanssin "Aikaa joulupukille" yhdessä Blancorion kanssa. Näytöksen lopuksi Luminea vielä kukitettiin seuran puolesta hyvästä menestyksestä kilpailuissa yhdessä Elix-joukkueen kanssa.

Torstaina 19.12 pidettiin kultajuhlat! Ilta aloitettiin omien onnistumisien ja kehitysten kohteiden kirjaamisella. Tämän jälkeen aloitettiin herkuttelu ja valkut palkitsivat vuoden tsempparit, kehittyjät jne. Tällä kertaa valinta oli niin vaikea että jokainen tyttö sai valkuilta kortin :) Tytöt näkivät vielä jo melkein perinteeksi käyvän Annin tekemän "elokuvan" syyskaudesta 2013 (pääset näkemään sen täältä: http://www.youtube.com/watch?v=NsCJBXQFHRk&feature=youtu.be )
Anni-valkun puheen jälkeen oli aika kohottaa malja kuluneelle kaudelle ja kuunnella Vilma-valkun maljapuhe. Tämän jälkeen ohjelmassa oli herkuttelua ja kuvien ottamista.











Nyt Luminea viettää ansaittua joululomaa ja treenisaleille päästään taas viikolla 2. Oiken rentouttavaa ja rauhallista joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti