sunnuntai 13. joulukuuta 2015

AlueShow ja TUL:n Kulttuurikilpailut

Lauantaina 28.11. kilpailtiin Lietohallissa viimeistä kertaa 12-15 vuotiaiden vapaaasarjassa. Ensi keväänä on edessä siirtyminen yli 16v sarjaan!

Lauantaina saatiin harkassa varma harkkasuoritus ja luottavaisin mielin lähdettiin kisasuoritukseen.

Kilpailimme heti oman sarjamme ensimmäisenä ja koko kilpailujen toisena joukkueena! Kisasuoritus hipoi täydellisyyttä, vielä pari eriaikaisuutta jäi häiritsemään... Olimme tyytyväisiä pisteisiimme, jotka olivat 172 ja näillä pisteillä sijoituttiin 18 joukkueen joukossa hopealle!!

13.12. kilpailtiin kauden viimeiset kisat Caribialla TUL:n Kulttuurikisoissa. TAAS pääsimme aloittamaan oman sarjamme ja tällä kertaa myös koko kilpailun. Kilpailusuoritus oli kokonaisuutena kauden paras. Vihdoinkin kauan hiotut eriaikaisuudet hävisivät! Pientä hämmenystä aiheutti alun erittäin hiljaisella ollut musiikki, jonka ansiosta Anni pääsi hölkkämään musapöydän luo.... Mutta loppuohjelman musa sitten kuuluikin hyvin ja vimpoissa kisoissa pokattiin itsellemme KIRKKAIN mitalli!!! Onnittelut muille mitallisteille ja kilpailuissa onnistuneille! :)

Ensi sunnuntaina 20.12. on vielä edessä Lahjan Tyttöjen joulunäytös Konserttitalolla klo 16.00. Tervetuloa katsomaan!!