sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Dance Station


Tänään esiinnyttiin Paraisilla Dance Station tanssikatselmuksessa. Paraisten urheilu- ja nuorisotalolla nähtiin vasta klo 11.00, kun harkka-aika oli vasta klo 14. Ennen harkkaa saatiin kaikkien hiukset ja meikit valmiiksi sekä ehdittiin ottamaan toinen toistaan hienompia kuvia... :)








Pian päästiinkin jo kokeilemaan aluetta. Harkka saatiin rämmittyä läpi, sitä seurasikin pienimuotoinen paniikki: alue oli nimittäin paljon pienempi kuin mihin ollaan totuttu. Kauhean kauaa ei mennyt kun löydettiin itsemme taas lämppäämästä.
Itse suoritus meni paremmin. Tila kävi kuitenkin kovin ahtaaksi, pienimuotoisilta katastrooffeilta ei säästytty. Suorituksen aikana yhden polven haava aukesi, olkapää muljahti, yksi kisapuku repesi ja kahdet siivet repesi... Hienosti nämä tytöt kuitenkin osaavat kätkeä nämä, ei näkynyt ilmeen värähdystäkään! Suoritukseen tytöt eivät olleet yhtään tyytyväisiä. Me valmentajat kuitenkin saamme olla tytöistä tosi ylpeitä, he jatkoivat hienosti ja tekivät ohjelman loppuun asti kunnialla. Tästä suunta ylöspäin, seuraavana matkaamme Kuopioon kovalla taistelutahdolla!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti